Hämta bildmaterial:


Login
sandhamn-skarbrada.jpg

Tjänster

FLYTTKONSULTATION 

Hembesök och en skriftlig åtgärdslista som lämnas, där vi hjälper er med tips och råd på vad som ni kan göra för att lyfta fram det bästa i er bostad inför en försäljning.

FLYTTSTYLING 

Komplett inredd bostad som vi ombesörjer. Detta för att om man kanske redan flyttat eller behöver skapa en miljö med harmoni, rymd rätt belysning. Ev. målning/tapetsering m.m. exkl. Vi ombesörjer att bostaden är i toppskick till fotografering och visningar. Att färsk frukt/grönsaker/blommor ser bra ut och att det finns. 

MINI STYLING  

Här arbetar vi först och främst med det befintliga i bostaden och lägger till om så behövs mindre mängd av detaljer som ex. belysning, överkast, piff, möblerar upp, arbetar med ljussättning, gardiner, blommor, ev. någon enstaka möbel, mattor, badrumsdetaljer m.m. Inkl mindre konsultation där ni får hjälp med vad som ni bör åtgärda inför ministylingen. 

INREDINGSKONSULTATION 

Avser bostad man ämnar bo kvar i men önskar tips och råd med befintliga saker, belysning, material går även att efterhand bygga på till inredningsuppdrag. 

INREDNINGSUPPDRAG  

Avser bostad man ämnar bo kvar i och man vill ha hjälp med inredning, lösningar, idéer, färgsättning, där man vill sätta sin egen prägel i hemmet, möbelinköp, projektledning och kordinering av hantverkare vid renovering av rum/bostad. 

PRIS LÄMNAS ENDAST EFTER OFFERT då behov och önskemål kan variera.  

Målning/tapetsering, mindre renoveringar, lagning eller utbyte av skåpluckor, fast installation av belysning, handtag m.m. efter offert. I vissa fall kan vissa åtgärder vara av behov inför en försäljning. Kan vara t.ex. fastsättning av lister som kan saknas m.m.