Alnö Bygg & Måleri

Hejsan alla läsare. Jag hoppas att ni känner att ni mår riktigt bra! Idag ska jag tala med er om ett byggföretag i Sundsvall som erbjuder ett riktigt bra och varierat utbud av tjänster inom byggservice. Det är en underbar solig morgon idag och jag sitter i mitt uterum här i huset vid med en kopp rykande varmt kaffe och fick lust att skriva några rader om Alnö Bygg & Måleri, som det här företaget heter, och som har hjälpt mig att bygga det här fina och praktiska uterummet. Orsaken till att jag anlitade det här företaget är att de flera gånger tidigare varit här för olika jobb i min villa. De kompetenta och erfarna hantverkarna och snickarna har byggt ett fantastiskt fint uterum men även deras övriga jobb har jag varit fullt belåten med. Jag begärde en offert den här gången också så jag visste vad det skulle kosta och det var bra! Med rotavdraget blev det väldigt prisvärt dessutom. Det här är ett byggföretag i Sundsvall som kan hjälpa till med det mesta som ett byggföretag kan göra.  

 

Jag har som sagt vid flera tillfällen fått hjälp av Alnö Bygg & Måleri och alltid fått en kvalitativ hjälp och vill därför rekommendera även er att höra av er till detta företag för de kan verkligen sin sak på den där firman. Alla jobb utförs proffsigt och fackmannamässigt och av välutbildade och erfarna hantverkare. Om ni söker efter ett byggföretag i Sundsvall så tycker jag verkligen att det här är det företag som ni borde välja. De har en sådan trevlig kundtjänst på det här företaget, så ring gärna upp dem om ni undrar över något. Det går också bra att kika in på deras hemsida, för där berättar de lite mer om sin verksamhet och om vad de kan göra!