CA Energi & Miljöteknik AB

Nu är det sommar och sol och semester och ingen kan vara gladare än jag över att jag har en sådan härlig nybyggd altan med söderläge att vara på under det här årets hemester. Vem vill åka till Mallorca när det är i stort sett lika härligt att hänga ute på altanen med kaffe och dopp på dagtid och en gasolgrill med saftiga köttbitar på gallret och ett gott vin eller en kall öl heta sommarkvällar. Det finns en byggfirma i Linköping som såg till att den här drömmen om en altan inte bara stannade vid en dröm, utan att altanen blev en realitet.  

Jodå mina kära vänner, det ska jag tala om för er att en sådan här altan bygger inte sig själv. Även om jag tycker att jag är rätt så händig så är jag inte så duktig så att jag anser att jag ville bygga en altan helt på egen hand, därför valde jag att höra av mig till just denna byggfirma i Linköping på grund av att min svåger och svägerska även dem hade vänt sig till CA Energi & Miljöteknik AB, men det var en trappa de fick hjälp att bygga. De rekommenderade även mig och min fru att vända oss till denna byggfirma i Linköping och det var ett riktigt bra råd. Det kan inte vara en slump att just denna byggfirma i Linköping blev nominerade till ett pris som årets hantverkare 2017, det blev de eftersom det var särskilt många kunder som vänt sig till just dem och blivit mycket nöjda och belåtna. Nybyggnationer, ombyggnationer, tillbyggnader eller renoveringar, allt detta och lite till kan denna byggfirma i Linköping hjälpa er med och de utför allt med kompletta lösningar.